Proportioner

Hvem kan komme på holdene?
Det kan alle medlemmer af "Torsdagsherrer" i SGK og "Tirsdagsklubben" i NVG. Der er ingen handicapbegrænsning. Dog tillades højst 36 tildelte slag ved udregning af ranglistepoint. Matchen afvikles med fuldt HCP.
De 3 medlemmer fra hver klub, som udgør matchens ledelse kan ikke selv deltage som spillere!

Hvordan sættes holdene?
Et hold består af 12 spillere. Af disse er de 9 øverst placerede på ranglistererne selvskrevne. Er der point lighed på 9. pladsen afgøres de endelige placeringer i forhold til spillernes HCP.
Holdkaptajnerne har hver 3 wild-carts til de sidste pladser. Ved evt. afbud eller anden fravær udvælger holdkaptajnen en afløser.

Hvordan udregnes ranglisterne?
Den ugentlige runde i "klubben" danner grundlag for beregningen.   
Som det er normalt her, er det de 2 bedste resultater hver måned som er tællende. Det opnåede stableford resultat omregnes til ranglistepoint på den måde at 20 point udløser 2 ranglistepoint 21 giver 4, 22 6, osv. Resultater vil hurtigst muligt blive tastet ind på denne hjemmeside og dermed gjort tilgængelige.

Hvordan afvikles Thydercup?
Den afvikles over 16 matcher, 4 makker- og 12 singelmatcher. Det hele afvikles på en dag, som starter med 2 foursomes  (2 makkere en bold) efterfulgt af  2 fourballs (også kaldet best ball) Hvis et hold vinder opnås 1 point og hvis den er lige deles med ½ point til hver. Herefter spiller de 12 singler, hvor der ligeledes spilles om 1 point pr. match. Der er altså 16 point på spil Det hold som først når 8½ point har vundet pokalen. Ved pointlighed forbliver pokalen hos det hold der har den.

Hvor afvikles Thydercup?
På skift mellem de to baner. Lige årstal i Nordvestjysk og ulige i Sydthy.

© 2009-2019 Thyder Cup